Zmaga ter poraza bistriških upov

Zmaga ter poraza bistriških upov

04.09.2016

Minuli konec tedna so pred srečanjem članske ekipe moči merili tudi nogometaši Aha Emmi Bistrice mlajših kategorij ter vknjižili zmago in dva poraza.

V vzhodnem delu lige U-15 so igralci iz Slovenske Bistrice gostili ptujsko Dravo ter izgubili z 2:3. Zadetka za enajsterico Anžeta Stegneta sta v polno zadela Staš Mlakar (6. minuta) in Jaka Maček, ki je v 67. minuti uspešno izvedel najstrožjo kazen, kar pa je bilo dovolj le za znižanje izida na 2:3.

Kadeti so v svojem prvem srečanju v letošnji sezoni vzhodne skupine 2. SNL gostili ekipo Brežic ter zabeležili visoko zmago, saj so goste poslali domov s kar sedmimi zadetki v mreži. Po dvakrat sta bila uspešna Nejc Pušnik in Luka Kenda, po en zadetek pa so na svoj konto vknjižili Jaša Martinčič, Enej Kapun in Mirsad Bislimaj.

Svoje prvo srečanje v letošnji sezoni so odigrali tudi mladinci, ki nastopajo v vzhodni skupini 2. SML, ki so prav tako kot kadeti, gostili ekipo iz Brežic. Potem ko je že kazalo na delitev točk, se je le dve minuti pred koncem srečanja sreča nasmehnila gostom, ki tako domov odhajajo z minimalno zmago.