Zmaga v Cirkulanah za zaključek sezone

Zmaga v Cirkulanah za zaključek sezone

Cirkulane – Kety Emmi Bistrica 1:3 (1:1)

09.06.2017

Cirkulane, gledalcev 110, sodniki: Golob (Hajdina), Burjan (Hajdina), Zagoršek (Markovci)
Strelci: 1:0 Belšak (18.), 1:1 Bečaj (31.), 1:2 Bečaj (55.), 1:3 Lipoglav (76.)

Nogometaši Kety Emmi Bistrice so v zadnjem in hkrati zadnjem, 23. krogu ptujske Superlige gostovali v Cirkulanah, kjer so povsem nadigrali gostitelje ter zasluženo slavili z 1:3.

Kljub boljšemu pričetku in narekovanju tempa so se prvega zadetka gostili nogometaši iz Cirkulan, ki so v 18. minuti povedli preko Belšaka.

Prejeti zadetek ni pretirano vplival na potek srečanja, kajti po videnem na igrišču so bili Bistričani precej boljši nasprotnik. Premoč so kronali z zadetkom Roka Bečaja v 31. minuti, v 55. minuti pa je isti napadalec zadel še v drugo. Končni izid je v 76. minuti postavil Nejc Lipoglav in Bistričanom, pri katerih je nastopilo kar 5 mladincev, prinesel še drugo zaporedno zmago v pomladanskem delu prvenstva. Bistriški nogometaši so si priigrali še nekaj priložnosti za zadetek, a se je izkazal domači vratar Kelc.

Z novo gostujočo zmago so se bistriški nogometaši na najlepši možen način poslovili od letošnje sezone, v kateri pa so vendarle pričakovali precej več. Po premoru bo sledilo novo dokazovanje, kjer bodo igralci trenerju Alojzu Friclju želeli pokazati, da so ravno oni tisti, ki si zaslužijo priložnost v začetni enajsterici. Kako se bo vse skupaj izteklo, pa bomo videli že čez nekaj mesecev.