Slovenia Open 2017, prvi dan

Slovenia Open 2017, prvi dan

Slovenia Open 2017, prvi dan

16.06.2017

Prvi dan Slovenia Open 2017 je za nami. V športnem parku Slovenska Bistrica so številni gledalci videli zanimive in borbene tekme starostne skupine U12 z lepimi potezami posamezih igralcev.

V zaključne boje so se po razigravanjih po skupinah uvrstile ekipe Olimpije, Maribora, Drave in Maribor Tabor. Prvo polfinale, ki sta ga odigrala Olimpija in Maribor, je po izenačenem boju in streljanju kazenskih strelov pripadlo Olimpiji. V drugem polfinalu je bila podobna situacija, pri čemer so bili po streljanju kazenskih strelov srečnejši igralci Drave. V malem finalu si je tretje mesto zagotovila ekipa Maribora, ki je bila uspešnejša od obetajoče ekipe dvanajstletnikov Maribor Tabor.

Finale med Olimpijo in Dravo je bolje odprla ekipa Olimpije, vendar je Drava hitro vzpostavila ravnotežje. V izenačenem srečanju, kjer se je kolektivni igri Olimpije zoperstavila borbena Drava z individualnimi vložki, se je tekma zaključila brez zadetkov, po vnovičnem streljanju kazenskih strelov pa je po lepi obrambi Petka turnirska zmaga odšla na Ptuj.

Končni rezultati

1. mesto: NK Drava Ptuj
2. mesto: NK Olimpija
3. mesto: NK Maribor
4. mesto: NK Maribor Tabor
5. mesto: NK Miklavž
6. mesto: ND Dravinja
7. mesto: NK Kety Emmi Bistrica 1
8. mesto: NK Fužinar
9. mesto: NK Jarenina
10. mesto: NK Kety Emmi Bistrica 2
11. mesto: NK Makole Bar Miha

Naj vratar: Jan Petek NK Drava Ptuj
Naj strelec: Vito Nitič NK Olimpija

 

[masterslider id=”2″]