Regijski NOGOMETNI KROŽEK, ogled tekme MARIBOR : TRIGLAV

Regijski NOGOMETNI KROŽEK, ogled tekme MARIBOR : TRIGLAV

Zadnjo soboto v mesecu aprilu so otroci regijskega NOGOMETNEGA KROŽKA, ki ga organizira Nk Kety Emmi Bistrica v sodelovanju z partnerskim klubom Nk Maribor brezplačno ogledali prvenstveno tekmo med Mariborom in Triglavom. Pred tekmo so otroci v trajno last  prejeli majčke v barvi lokalnega kluba z grbi Nk Maribor, Nk Kety Emmi Bistrica in grbom lokanega kluba. Za 15 otrok našega nogometnega krožka bo ta tekma ostala še posebno dolgo v nepozabnem spominu saj so prejeli v trajno last majčke NK Maribora. Otroci so namreč imeli čast, da so pred začetkom tekme odšli na nogometno zelenico z nogometaši obeh moštev.

Med tekmo so se otroci družili, spoznavali z sovrstniki iz drugih OŠ, saj naš nogometni krožek od meseca marca 2018 poteka že na 11 OŠ v širši regiji in tako uživali ob prekrasnem vzdušju Ljudskega vrta, kjer so na koncu videli tudi tri gole in zmago nogometašev Maribora.

Polni pozitivnega vtisa, novih dogodivščin in nasmeha na ustih otroci komaj čakajo novo druženje, ki bo 20.5.2018 na stadionu Nk Bistrica, kjer bo potekal 1 festival nogometa na otroke, ki so vključeni v regijski NOGOMETNI KROŽEK.

Odgovorite s komentarjem