Bistriški nogometaši iz Grosuplja brez točk

Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so v 25. krogu 2. SNL gostovali v Grosupljem pri ekipi Brinja, ki je v drugem delu prvenstva v izvrstni formi. Tudi tokrat je gostiteljem uspelo osvojiti tri točke, s čimer so se maščevali za poraz v prvem delu sezone, ko so v Slovenski Bistrici klonili z 2:1.

Na mokrem igrišču, na katerem je bilo bore malo primerne površine za igranje nogometa, so se precej bolje znašli Bistričani, ki so si priigrali tudi tri stoodstotne priložnosti, vendar jih niso znali izkoristiti. Na drugi strani so Grosupeljčani zadeli iz edinega strela na vrata Primoža Fridriha ter prišli do zmage, s katero so učvrstili svoje mesto na sredini lestvice. Strelec edinega zadetka je bil Lan Piskule v 41. minuti.

Nogometaši Kety Emmi & Impol Bistrice so do najlepše priložnosti za zadetek prišli v 54. minuti, a je strel Nejca Bračka iz enajstmetrovke ubranil domači vratar David Šugić. V 61. minuti je Bračko prejel drugi rumeni karton in hkrati rdečega, izid pa se do konca srečanja ni spremenil.

Bistriški nogometaši so s 26 točkami ostali na 14. mestu, saj so jim šli na roko tudi izidi obeh konkurentov v boju za obstanek. 

V 26. krogu bodo varovanci trenerja Gorana Stankovića gostili naftarje iz Lendave, Srečanje bo v soboto, 22. aprila na stadionu v Športnem parku v Slovenski Bistrici s pričetkom ob 16:30 uri.

Napisal: Damijan DRAME