TURNIR U15 – MALA SUBOTICA, HRVAŠKA

V tekmovalni sezoni 2019/2020 je NK Kety Emmi Bistrica, pričel z naborom športnih programov, ki vključuje široki spekter programov od najmlajših selekcij, pa do članov, katerega osnovni namen je rekreiranje, aktivno preživljanje prostega časa na prostem na zdrav način, v povezavi s druženjem, na raznih športno – rekreacijskih prireditvah/turnirjih ter z udeležbo svojih selekcij v tekmovanju pod okriljem NZS, MNZ Celje, MNZ Ptuj in širše na mednarodnih tekmovanjih.

Tako se je selekcija U –15 in U -14, udeležila, dne 27.12.2019, močnega turnirja v kraju Mala Subotica, na Hrvaškem, kjer smo zastopali barve kluba NK KETY EMMI BISTRICA ter barve države RS. Obe selekciji tako U -14 in U -15, ki jih je na turnirju vodil trener Danilo Lončarič, sta prikazali srčno in borbeno igro, katera se je odrazila tudi pri končnem rezultatu, saj je selekcija U -15, dosegla razvrstitev od 5. do 8. mesta.

Selekcija U-14, pa se je uvrstila v polfinale turnirja in v tekmi za finale, po loteriji kazenskih strelih, v drugi seriji kazenskih strelih morala priznati premoč ekipi iz Varaždina (redni del tekme se je končal 0:0). Tako je sledila tekma za 3. mesto, kjer so se pomerili z ekipo NK Rudar (HRV), jih uspeli premagati (kljub dejstvu, da so v določenem delu tekme igrali samo z dvema igralcema v polju) in tako osvojili končno 3. mesto na turnirju.

Čestitke igralcem selekcij U -15 in U-14, za prikazano igro ter izjemni podpori staršev, ki so je bili deležni igralci s tribun.                                                                         

Nogometni Klub Kety Emmi Bistrica

                                                        Vodja nogometne šole

                                                      Simon Dvoršak