DOBRODOŠLI V AKCIJI PODARI DEL DOHODNINE ŠPORTU IN PRIDOBI LETNO KARTO S KARTICO UGODNOSTI

Spoštovani!

Nogometni klub Kety Emmi & Impol Bistrica, ki združuje delo članske ekipe, nogometne šole in regijskega projekta nogometnih krožkov je med večjimi in uspešnimi športnimi društvi v državi. To skozi leta potrjujejo številni odlični rezultati članske ekipe in selekcij nogometne šole kakor tudi številni naši nogometaši, ki igrajo kot reprezentanti v različnih starostnih skupinah doma in v tujini. Kljub temu, da smo trenutno medijsko najbolj izpostavljeni zaradi uspešnih nastopov članske ekipe v 2SNL pa nas odlikuje prav delo z mladimi.

Za razvoj kluba so potrebna tudi izdatna finančna sredstva. Predstavili bi vam radi način, da ste lahko dobrodelni tudi vi in vas to prav nič ne stane. Sprejeta davčna zakonodaja nam omogoča, da del dohodnine podarimo. Upravičenci so vpisani na seznam za prejem teh donacij pri Ministrstvu za finance in med njimi je tudi NK Bistrica iz Slovenske Bistrice. V primeru, da do konca koledarskega leta ne sporočite davčnem uradu (kjer imate stalno prebivališče) namere, komu želite donirati svojih 1,0 % od dohodnine, bo le-ta prešla kot prihodek v proračun države za prihodnje leto.

NIČ VAS NE STANE, ČE STE DOBRODELNI!

Postopek: Na hrbtni strani dopisa je ZAHTEVA, ki jo kot davčni zavezanec izpolnite, podpišete in oddate trenerju vašega otrokav klubsko pisarno, poobvlaščencu ali pošljete po pošti. V klubu bomo poskrbeli, da bomo pravočasno oddali vaše zahteve na davčni urad. Zahtevo lahko kadar koli izpolnite tudi prek sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si , jo fizično oddate ali pošljete po pošti na FURS, Finančni urad Maribor, Titova cesta 10, SI-2502 Maribor do konca koledarskega leta.

K donaciji dohodnine za Nogometni klub Kety Emmi Bistrica lahko povabite tudi sorodnike, prijatelje in znance, mi pa vam s svojim delom zagotavljamo, da bodo vsa sredstva porabljena namensko za razvoj ene najuspešnejših nogometnih šol v državi.

Vsi, ki boste dobrodelni boste brezplačno prejeli za vsak oddani obrazec »LETNO VSTOPNICO S KARTICO UGODNOSTI« NK KETY EMMI Bistrica za leto 2023, ki bo omogočala poleg popustov v izbranih športnih in drugih trgovinah tudi PROSTI VSTOP na vse prvenstvene tekme nogometnih ekip NK KETY EMMI Bistrica v letu 2023.

Donirate v naslednjih korakih:
1. Izpolnite vsa polja priloženega obrazca za donacijo dohodnine (obrazec donacija – spodaj) in podpišite zahtevo

2. Potrdite strinjanje o obdelavi osebnih podatkov in pooblastilo za oddajo zahteve na pristojni finančni urad (obrazec pooblastilo – spodaj)
3. Posredujte oba podpisana lista trenerju, ali po pošti na naslov NK Bistrica Partizanska 35 SI-2310 Slov.Bistrica

4. Kartico ugodnosti ali novo znamkico za leto 2023 Vam bomo predali osebno ali jo boste prejeli po pošti.