KARTICA UGODNOSTI Z LETNO VSTOPNICO

Spoštovani,

Vaš nogometni klub NK Kety Emmi Bistrica se z nogometno šolo in člansko ekipo vztrajno prebija k vrhu slovenskega nogometa. Vsako leto smo boljši in uspešnejši in trudimo se postati del Vašega vsakdana tako v lepih trenutkih, ko zmagujemo, potujemo in se družimo kakor tudi takrat ko nič ne gre tako, kot smo si zastavili.
Tokrat Vas vabimo, da se nam pridružite v akciji zbiranja obrazcev za dohodnino s katerimi lahko brez izdatkov finančno podprete delovanje kluba hkrati pa Vam podarimo Kartico ugodnosti, ki je hkrati letna vstopnica za vse tekme članske ekipe NK Kety Emmi Bistrica in zbirka popustov, katere dobite v trgovinah in storitvenih dejavnosti, naših in Vaših partnerjev.
Ena največjih športnih franšiz 11 TEAM SPORT vsem imetnikom kartice ugodnosti  že ponuja 20% popust ob nabavi športne obutve, tekstila ali ostalih izdelkov v njihovih trgovinah v Lipnici in Grazu.
KAJ: Postopek pridobitve Kartice ugodnosti
ZAKAJ: Ker podpiramo športno aktivnost mladih
KAKO: Izpolnite oba obrazca v priponki (dohodninski obrazec in pooblastilo za vložitev) ter ju oddajte trenerju, vodji nogometne šole, sekretarju, pošljete po pošti ali vržite v poštni nabiralnik NK Bistrica, ki je postavljen ob vhodu v objekt stare telovadnice (sedež Zavoda za šport in športne zveze, Juda) na lokaciji Partizanska 35 Slov.Bistrica. Naslov kluba: NK BISTRICA, Partizanska 35 SI-2310 Slov.Bistrica
KDO: Kartico ugodnosti z letno vstopnico za tekme NK Kety Emmi Bistrica podarjamo staršem, sorodnikom in vsem ostalim prijateljem športa, ki so zaposleni in bodo oddali izpolnjene dohodninske obrazce. Za vsak izpolnjen komplet obrazcev podarjamo 1 Kartico ugodnosti.Zaradi lažje dostave kartice Vas naprošamo, da na obrazec vpišete tudi Vaš mail ali tel.številko.
KDAJ: AKCIJA TRAJA DO ČETRTKA 27.12.2021
Več o poteku akcije boste obveščeni preko spletnih strani www.nk-bistrica.si

KONTAKTI:Vodja nogometne šole in vodja projekta “Kartica ugodnosti” Alojz Fricelj: GSM: 041 665 443 e-mail: africelj@gmail.comSekertar NK Bistrica: Danilo Lončarič: GSM: 070 762 400 e.mail: danilo.loncaric@gmail.com

Lep pozdrav

Predsednik NK Bistrica

dr. Vito Martinčič