NK Kety Emmi & Impol Bistrica praznih rok iz Novega Mesta

NK Krka : NK Kety Emmy & Impol Bistrica 1:0 (0:0)

Kety Emmy & Impol Bistrica: Dabanovič, Rozman, Vidmar, Bračko, Ferčič (Ljubljankič), Havelka, Korpivc, Ploj (Pirtovšek), Korošec (Panič), Džumhur (Kapun), Šlamberger

Bistričani so se pogumno zoperstavili vodečemu moštvu II.lige. V tekmo so vstopili visoko motivirani in niso dovolili domačinom, da bi se razigrali. Manjko posamične kvalitete so nadoknadili s fanatično borbenostjo in prvi polčas se je ob jalovi terenski premoči Krke končal neodločeno.

V drugi polčas so Bistričani vstopili še odločneje in od samega začetka močno pritisnili, a jih je že v 47′ srečanja presekal gol domačinov, ki so ga dosegli iz lepo izvedenega kontranapada. Po zadetku se je Krka pomaknila nazaj in čakala na priložnosti za povišanje rezultata iz protinapadov. Bistričani so stiskali in kombinirali imeli tudi nekaj lepih priložnosti a na žalost brez zaključka. Še najbližje izenačenju je bil Ferčič v 75 minuti, ko je po lepi globinski podaji stekel sam proti golu a z močnim strelom iz roba kazenskega prostora stresel le vratnico. V zaključku tekme so tudi domačini izvedli nekaj nevarnih protinapadov, ki pa jim je zmanjkala zaključna podaja. Točke so tako ostale v Novem mestu. Ekipa NK Kety Emmi & Impol Bistrice pa je že usmerjena na novo prvenstveno tekmo, ki bo v nedeljo 04.septembra ob 16.30h v športnem parku Bistrica, ko v goste prihaja NK Krško.