NK KETY EMMI & IMPOL BISTRICA Z ODLIČNO IGRO DO ZMAGE PROTI BRINJU GROSUPLJE

NK Kety Emmi & Impol Bistrica: Fridrih, Drevenšek, , Križnik, Gobec (46′ Horvat), Adžibaba (91′ Justinek), Martinčič, Borovnik (62′ Kozić), Ibrahim, Pesjak (91′ Lorbek), Kapun, Kuliš (79′ Tavares). 

V 29. krogu so varovanci trenerja Gorana Stankovića odigrali še zadnjo domačo tekmo v sezoni 2023/2024. Tekmo proti Brinju so odrli napadalno in v 18. minuti je Ante Kuliš izkoristil napako gostujočega vratarja in domače povedel v vodstvo. Hitro po vodilnem zadetku Bistrice so gostje odgovorili z evro golom Matevža Matka. Bistričani so v vodstvo ponovno prešli v 38. minuti, ko je najstrožjo kazen hladnokrvno v zadetek pretvoril Jaša Martinčič. V drugem polčasu smo od samega začetka spremljali dominantno predstavo naših fantov, in le vprašanje časa je bilo kdaj bodo tekmo dokončno odločili. Po pol ure igre drugega polčasa je tretji zadetek za domače, po lepi podaji Horvata, dosegel razpoložen Azer Kozić. V 88. minuti pa smo videli še zadnji zadetek na domačem igrišču v tej sezoni. Po odlični samostojni akciji je svoj prvenec v dresu Bistrice dosegel Olamide Ibrahim, ki je s tem postavil končni izid srečanja 4:1. 

Po tekmi je nekaj misli strnil strelec prvega zadetka Ante Kuliš.

   »Vesel sem, da sem z golom pomagal odpreti tekmo na najboljši možen način. Za nami je težka tekma, saj je Brinje zelo dobra ekipa. Na srečo smo odigrali zbrano in v visokem ritmu celotno srečanje, ter se na koncu zasluženo veselili zmage pred našimi navijači.«

Bistričani so pred zadnjo tekmo si že zagotovili končno 7. mesto in tako uspešno nadgradili lansko sezono. V zadnjem 30. krogu odhajajo na gostovanje v Bilje, kjer bodo poskušali doseči še 14. zmago sezone. Tekma bo na sporedu v nedeljo 19. 5. 2024 ob 15:00.

ANŽE SOBOČAN

foto: Dušan Gajšt