Nogometašem Kety Emmija kljub premoči le točka

Cirkulane – Kety Emmi Bistrica 0:0 (0:0)

Cirkulane, igrišče Cirkulane, gledalcev: 1. Sodniki: Kordež, Racaj, Kamnik.

Kety Emmi Bistrica: Dabanovič, Pušnik, Rozman, Al. Korošec, Ribič, Bračko, Polegek, Martinčič (Ljubec), Vidmar, Kapun (Kristl), Kovačič (Horvat).

Trener: Simon Dvoršak

Nogometaši kety Emmija so v 11. krogu 3. snl vzhod gostovali pri tretje uvrščeni ekipi Cirkulan ter na koncu osvojili (le) točko.

Bistričani so bili precej podjetnejši od gostiteljev ter prikazali všečno igro s precej priložnostmi, a napadalci niso imeli svojega dne. Že v prvem polčasu smo videli 2 vratnici, svoj dan pa je na žalost Bistričanov imel domači vratar Denis Zajc.

V drugem polčasu se je nogomet igral zgolj na domači strani, kjer je bila v soboto doma tudi sreča. V 88. minuti je v drugo porumenel Lan Vidmar, ki bo izpustil prihodnje srečanje.

Z remijem so nogometaši Kety Emmi seveda ostali na 1. mestu in imajo vse niti še vedno v svojih rokah. Prvo srečanje od preostalih petih bo to soboto v športnem parku Bistrica. Nasprotnik bo ekipa Zreč, ki je s 17 točkami trenutno na 6. mestu. 

Gledalcev najbrž tudi tokrat ne bo na tribuni, vendar je ob stadionu še precej mest za ogled srečanj, kar je nazorno pred 10 dnevi pokazalo približno 200 navijačev Rogaške.

Napisal: Damijan DRAME 

Image