Nogometaši Kety Emmija slavili na gostovanju v Podvincih

Podvinci – Kety Emmi Bistrica 0:1 (0:0)

Podvinci, igrišče Podvinci, gledalcev: 150. Sodniki: Gergič, Friš, Perger.

Strelci: 0:1 Bajraj (50).

Kety Emmi Bistrica: Dabanovič, Pušnik (Ferčič), Rozman, Vidmar, Bračko (Bračko M.), Polegek (Kapun), Bajraj, Pipenbaher (Kotnik), Ciganović (Dvoršak), Jevšenak, Ljubec.

Trener: Simon Dvoršak

Nogometaši Kety Emmija so v 4. krogu 3. snl vzhod gostovali v Podvincih ter zabeležili še četrto zmago zapored. 

Na razritem igrišču ekipi nista zmogli pokazati kar znata, temu primerna je bila tudi igra obeh ekip. Kljub temu so bili Bistričani boljši nasprotnik ter si v prvem polčasu priigrali tudi tri priložnosti, ki so, na žalost, ostale neizkoriščene. Že v 38. minuti je zaradi poškodbe igrišče moral zapustiti Nejc Bračko. Najboljši bistriški vezist se je znašel v primežu dveh domačih igralcev ter se poškodoval.

Gostitelji so se orientirali bolj kot ne na prekinitve, vendar si tudi v tem primeru niso priigrali priložnosti. 

Bistričani so povedli v 5. minuti nadaljevanja. Po udarcu s kota so domači nogometaši žogo slabo izbili, priložnost pa je seveda izkoristil vroči Murat Bajraj in neusmiljeno zadel mrežo domačega vratarja Tiborja Cajnka. 

Bajraj je v prvih štirih krogih dosegel kar 5 zadetkov, kar ga na lestvici strelcev uvršča na 1. mesto, ki si ga deli z golgeterjem Dravinje, Žanom Ramšakom.

V prihodnjem krogu bodo gostili ekipo Koroške iz Dravograda. Srečanje v športnem parku v Slovenski Bistrici bo v soboto, 11.9., s pričetkom ob 16. uri.

Napisal: Damijan DRAME