NOGOMETNI KROŽEK – VRTEC napolnil Bistriško dvorano

NOGOMETNI KROŽEK – VRTEC, ki ga organizira NK Kety Emmi˛& Impol Bistrica je v nedeljo v prenovljeni športni dvorani OŠ Pohorskega Odreda organiziral 1 festival nogometa. 
Gre za interesno dejavnost, ki se izvaja v času popoldanskega varstva otrok v šoli/vrtcu. Vadba se izvaja v 6 občinah na 15 OŠ in 3 vrtcih. 
Festivala se je udeležilo 200 otrok, ki jih je med festivalom obiskal tudi Božiček, jim prinesel darilca, predvsem pa so otroci razveselili DRESOV, ki so jih prejeli v trajno last. Gre omeniti, da je športna dvorana bila zapolnjena do zadnjega kotička, kjer so starši, sorojenci in ostali ljubitelji športa mladih opazovali na delu mlade športnike, ki so na 4 igriščih kazali svoje nogometne vragolije. Vrtčevski otroci pa so izvedli športno vadbo, ki je primerna za njihovo starost in na koncu tudi oni igrali nogomet. 
Festival je bil po predstavitvi krožka med polčasom na članski tekmi NK Bistrica: NK Beltinci, potem brezplačnem ogledu tekme Maribor:Mura in prejetih DRESIH v trajno last že četrti velik dogodek v tem šolskem letu za otroke, ki obiskujejo krožek. 
Za zahtevno izvedbo festivala je skrbelo 10 trenerjev nogometnega krožka, katerim gre velika zahvala za dogodek, ki je poleg golov prinesel na stotine nasmeškov na otroška lička…