ŠE DRUGIČ V SEZONI PORAŽENI PROTI TOLMINU

NK Kety Emmi & Impol Bistrica: Deronja, Drevenšek (35′ Kuliš), Zajšek, Rozman, Gobec (46′ Justinek), Adžibaba, Kozić (55′ Jadric), Martinčič, Borovnik (71′ Križnik), Ibrahim, Pesjak. 

V 28. krogu 2. SNL so nogometaši Bistrice gostovali v Tolminu, ki našim fantom več kot očitno ne ustreza. Domačini so tekmo začeli bolje in kar hitro jim je uspelo zatresti mrežo Bistričanov. V 18. minuti srečanja je gol dosegel Bine Kavčič. V prvem polčasu se rezultat ni več spremenil, je pa kar kmalu po začetku drugega semafor že kazal 2:0, ko je mrežo Deronje zatresel Luka Simica. V 52. minuti se je našim fantom dokončno podrlo, saj so po izključitvi Domna Zajška ostali brez stebra obrambe. V nadaljevanju tekmo smo videli dosti priložnosti za povišanje vodstva Tolmina, le tega pa so dosegli v 65. minuti preko Vita Čilića. V 86.  minuti je najstrožjo kazen uspešno realiziral Anej Kujović, ki je s tem le še potrdil visoko zmago domačinov. V 88.minuti smo videli častni zadetek Bistrice, ko je iz leve strani z malo sreče zadel Žiga Pesjak. Žiga je s svojim drugim zadetkom v sezoni postavil končni izid srečanja 4:1.

Po odigranih 28. krogih so varovanci trenerja Gorana Stankovića 7. in so rezultatsko gledano že presegli lansko sezono. V naslednjem krogu sledi še zadnja domača tekma, ko k nam v goste prihaja razpoloženo Brinje Grosuplje. Tekma bo na sporedu v soboto 11. 5. 2024 ob 17:30.

ANŽE SOBOČAN