KAPETAN NK KETY EMMI & IMPOL BISTRICA JAŠA MARTINČIČ NADALJUJE S SIJAJNO STRELSKO FORMO TUDI V REPREZENTANČNEM DRESU

SLOVENIJA – AVSTRIJA 1:1  (Martinčič 35′ ; Kobald 60′)

V torek 2. aprila je v Ljubljani v Športnem parku Šiška potekalo prijateljsko srečanje amaterskih reprezentanc Slovenije in Avstrije. Izenačen dvoboj se je končal z neodločenim rezultatom 1:1. Strelec edinega zadetka za Slovenijo je bil kapetan NK Kety Emmi & Impol Bistrica Jaša Martinčič. Poleg strelca zadetka so na tekmi nastopili tudi drugi ”Bistričani”, ki so v dresu Bistrice pustili, oziroma še puščajo močan pečat. In sicer: Žiga Pesjak (NK Kety Emmi & Impol Bistrica), Nejc Bračko (NK Dekani) in Aljaž Pristovnik (NK Rače).

SLOVENIJA : Mrežar (64′ Pucer), Pesjak, Pristovnik (64′ Poljanec), Lipec (K), Perko (75′ Cejvanović), Zavnik, Bračko (64′ Gliha), Martinčič, Kokalj (46′ Doplihar), Ribič (46′ Adrović), Ramšak (od 75′ Duraković)

Po tekmi sta nekaj misli strnila tudi Jaša Martinčič in Aljaž Pristovnik.

” Mislim, da smo odigrali zanimivo in trdo tekmo, v kateri se je na začetku videlo, da nam manjkajo skupni treningi. V nadaljevanju tekme smo zaigrali bolj povezano in pustili dober vtis. ” (Jaša Martinčič)

” Za nami je super tekma, katero smo odigrali na visokem nivoju. Glede na to, da se igralci med sabo v večini ne poznamo, smo se hitro ujeli na igrišču. Hvaležen sem za izkušnjo in upam, da bom prejel vpoklic še kdaj. ” (Aljaž Pristovnik)

ANŽE SOBOČAN